Следвайте Гласове в ТелеграмСъпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков изрази очакване

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСъпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков изрази очакване
Коментари Харесай

ПП-ДБ е готова да преговаря с ГЕРБ и ДПС след изборите

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков изрази очакване групировката да бъде първа политическа мощ на идните предварителни парламентарни избори. Той обаче не изключи опцията да още веднъж да влезе в договаряния с ГЕРБ и Движение за права и свободи след тях, само че се обърна с зов към водачите на двете партии - Бойко Борисов и Делян Пеевски - да си признаят, че взимат всички решения дружно.

" Кажете си: решаваме всичко дружно, ние сме едно. Няма смисъл да се срамувате, по този начин всичко ще бъде по-лесно и по-честно ", прикани Петков сътрудниците си.

" Готови сме да седнем с вас, да преговаряме, да обсъждаме, да прекарам доста часове дружно, само че не на цената нашите правила ", означи той, само че и предизвести: Ние няма да се наклоним и да се наведем, поврявайте ни, ще отидем и на 10 избора, в случай че би трябвало, само че няма да се предадем ", предизвести Петков.

Той съобщи, че единственият метод " Продължаваме промяната " да е общността, която дефинира дневния ред, е да сме дружно с Демократична България ", сподели Петков и даде заричане, че колкото и да са сложни договарянията при реденето на листите, то обединението би трябвало да остане.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков направи ретроспекция на извървения досега път от страна на партията. Той назова " меден месец " шестте месеца ръководство на кабинета " Петков ", само че добави, че още тогава групировката е почнала да схваща, че страната е превзета надълбоко, а " Продължаваме промяната " имала " единствено " Министерския съвет.

Отново подчертава върху потребността да бъде осъществена промяна в регулаторите и служби, тъй като когато станал министър председател му били поставени картъци за защита. Затова той изискал оставката на шефа на Националната следствена работа Емил Тонев, само че той му отърнал, че това нямало по какъв начин да стане.

Петков се оплака, че още в деня на избирането на кабинета, който той оглавяваше, Комисията за енергийни и водно контролиране (КЕВР) вдигнала цената на тока: " не можаха ли да изчакат малко най-малко да се зарадваме ", сподели Петков. Разказа и че когато взел решението за експулсирането на 70 съветски дипломати от България след началото на войната в Украйна, съветският дипломат Елеонора Митрофанова го била заплашила, че ще се обади на президента на Руската федерация Владимир Путин.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " се спря и на тематиката за медиите. Той съобщи, че групировката е обстрелвана с по 300 кални публикации на месец - " когато не могат да те купят, единственото, което остава е да те набедят ".

Инфо: dnevnik.bg

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР